Type

Будівництво будинків із оциліндрованого брусу

map_pin

Працюємо по всій території України, а також на експорт по всій Європі.

Ціна вiд 200 $ м.кв

Діаметр колоди: 200мм, 220мм, 240мм

slider
slider
slider
slider
slider
01 /

БУДІВНИЦТВО БУДИНКІВ ІЗ ОЦИЛІНДРОВАНОГО БРУСУ – ДОВЕРШЕНІСТЬ ФОРМ У КОЖНІЙ ДЕТАЛІ

Використання дерева, як основного матеріалу для будівництва,бере свій початок з сивої давнини. Ще сотні років назад, було відомо про термоізоляційні якості та надійність дерев’яних будинків. Час йшов, технічний прогрес не залишався на місці, а на зміну традиційній оселі, прийшла її вдосконалена версія – будинок з оциліндрованого брусу.

Оциліндрований брус та його виготовлення

Даний вид брусу виготовляють шляхом механічної обробки на оциліндровочному станку, знімаючи верхній шар деревини. Завдяки цій технології є змога калібрувати готовий матеріал, обираючи потрібний діаметр. Після обробки на станку, заготовка має довершений рівний вигляд, гладку поверхню, що значно покращує щільність між брусами під час будівництва. Діаметральний розмір готового брусу від 20 см та вище.

Висока якість деревини – основа при будівництві дерев’яних будинків

Тільки взявши найкращі пиломатеріали, можна побудувати дійсно якісне житло. Компанія Хата-Зруб використовує лише високогірну деревину Карпат. Маючи ряд власних лісозаготівельних та деревообробних підприємств з високоточним обладнанням, якість контролюються на протязі усього процесу. Щоб деревина була ще міцнішою, її заготівлю проводять тільки в морозні дні (листопад/грудень), коли структура набуває максимальної щільності, а ризик ураження дерева шкідниками/пліснявою/грибком зовсім незначний. Компанія Хата-Зруб використовує для будівництва дерев’яних будинків такі породи як:

  • ялиця (не часто);
  • сосна звичайна;
  • смерека (ялина);
  • модрина

Конструктивні особливості будівництво з оциліндрованого бруса та його переваги

Окрім привабливого зовнішнього вигляду, будинки з оциліндрованого брусу мають ряд беззаперечних переваг.

  • Легкість конструкції. Оскільки дерев’яні будинки мають невелику вагу, в порівнянні з іншими спорудами, для облаштування фундаменту достатньо полегшених його варіацій (гвинтові, стовбчасті, рідше мілкозаглиблені стрічкові). Також, завдяки легкому матеріалу не потрібно залучати важку спецтехніку. Ця особливість суттєво впливає на зниження ціни та значно пришвидшує будівництво дерев’яного будинку.
  • Не потребує оздоблювальних робіт. Натуральна текстура дерева та форма бруса має абсолютно довершений вигляд. Оздоблювальні роботи як внутрішні, так і фасадні зовсім непотрібні. Достатньо тільки обрати бажаний колір для тонування/лакування та вкрити дерево.
  • Легкість конструкції. Оскільки дерев’яні будинки мають невелику вагу, в порівнянні з іншими спорудами, для облаштування фундаменту достатньо полегшених його варіацій (гвинтові, стовбчасті, рідше мілкозаглиблені стрічкові). Також, завдяки легкому матеріалу не потрібно залучати важку спецтехніку. Ця особливість суттєво впливає на зниження ціни та значно пришвидшує будівництво дерев’яного будинку.

10 «за» будівництво з оциліндрованого брусу з Хата-Зруб

Ви ще не вирішили, чи бажаєте розпочати будівництво? Наведені 10 «за», обов’язково допоможуть в прийнятті аргументованого рішення.

  1. Швидкість будівельних робіт (будинок від 10 днів);
  2. Майстерність виконання поставлених замовником цілей (15 років будівництва на теренах Європи та постійні обміни досвідом з іноземними партнерами);
  3. Тільки якісний матеріал (власні деревообробні та лісозаготівельні підприємства);
  4. Екологічна деревина з гірських районів ( дерево з високогір’я Карпат та Закарпаття);
  5. Будівництво в будь-якій точці нашої планети (філії компанії Хата-Зруб в 10-ти країнах світу);
  6. Проекти за 3 дні (виготовлення індивідуального та редагування типового проекту);
  7. Віртуальна прогулянка (перед початком будівельних робіт, огляньте свій майбутній будинок з інженером комп’ютерної графіки Хата-Зруб);
  8. Міцність будинків. Сейсмічна стійкість конструкцій 7 балів за шкалою Ріхтера;
  9. Довгий експлуатаційний термін дерев’яних побудов. Строк служби житла близько 100 років;
  10. Система знижок та гарантій. Компанія Хата-Зруб має цілу низку пропозицій та заохочень для клієнтів та партнерів.

ТИПИ БУДИНКIВ ЯКI МИ МОЖЕМО ПОБУДУВАТИ

Будинок для проживання

Будинки для гостей

рестораны

Церкви, Храми, Каплиці

Дачні будинки

Готельні комплекси

Туристичні комплекси

A-frame

Бази відпочинку

МРІЇ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ З ХАТА-ЗРУБ

Краса форм та природня чистота матеріалу поєднані в цій технології. Будинок з оциліндрованого брусу буде вдалим вибором як для постійного перебування, так і сезонного (відпочинок). Життя в ньому завжди наповнене гарним настроям, здоров’ям та силою хвойних лісів.

Будівництво дерев’яних будинків – це мистецтво доповнювати природу віковою мудрістю в спорудженні надійного та затишного житла.